КОИ СМЕ НИЕ

НАШАТА ИСТОРИЯ

Фирма САРЖЕ ООД е с над двадесет и пет годишна история. Предприятието е утвърдено като едно от големите производители на PVC-тръби, фитинги, профили, градински маркучи и гранулат на българския пазар. Марката е създадена през 1997, от инж. Симеон Кирчев. Към днешна дата САРЖЕ ООД напълно отговаря на профила за частна семейна фабрика.

0 +
ГОДИНИ В БИЗНЕСА
0 +
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0 +
СЛУЖИТЕЛИ
0 +
РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТА

ПРОИЗВОДСТВО

Тя произвежда широка гама изделия, отличаващи се с висока надеждност и отлични експлоатационни качества. Всичко това се обезпечава от материалната база с която разполага фирмата (две производствени площадки), богат машинен- и авто-парк, добре обучени работници и висококвалифицирани специалисти. Има утвърдени делови контакти с повече от 50 компании в страната и чужбина. Клиентите на САРЖЕ ООД имат възможност да се възползват от всички привилегии, които фирмата предлага.

Произвежданата продукция е известна с високото си качество и технологично ниво. Едновременно с това фирмата дава гаранции, че провежданата ценова политика осигурява благоприятни възможности за бизнес-контакти.